پیش بینی ثبت گرم‌ترین دوره تاریخی زمین در سال‌های ۲۰۲۵ تا ۲۰۲۹ شرط پلیس برای صدور دوباره گذرنامه زنان متأهل قاچاقچی اشیای تاریخی در مرز مهران دستگیر شد/ کشف فرش‌های ابریشمی ساعت کاری این ادارات تغییر کرد پایان پرونده قتل داریوش مهرجویی و وحیده محمدی فر / اولیای دم از قصاص گذشت کردند هشدار هواشناسی؛ ماندگاری شدت هوای گرم در کشور تا ۵ روز آینده رئیس پلیس راه مازندران: محور چالوس در روز‌های چهارشنبه و جمعه مسدود است قاتل الهه حسین‌نژاد به اعدام محکوم شد «دیوانه کویر» به هلاکت رسید/ کشف تیربار، آرپی‌جی از باند قاچاق مواد مخدر شناسایی ۱۱ باند فروش موادمخدر در فضای مجازی/ اینستاگرام در صدر فروش رگبار باران در ۶ استان/ احتمال بروز گردوخاک در تهران برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا و پس‌فردا/ انتخاب ۳۰ هزار نفر طی ارزیابی و گزینش حکم قصاص قاتل کودک ۴ ساله دامغانی اجرا شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک کارتونیست فیزیکدانانMIT به مناظره ۹۸ ساله اینشتین و بور پایان دادند

گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد

براساس این گزارش، تصمیم بر تعطیلی مدارس در راستای حفظ سلامت دانش‌آموزان، کودکان و مربیان اتخاذ شده و از عموم شهروندان درخواست می‌شود توصیه‌های بهداشتی را رعایت کرده و از تردد غیرضروری در فضای باز خودداری کنند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۵ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 05
کد خبر: ۲۷۷۳۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدارس برخی شهر‌های استان کردستان فردا سه شنبه به دلیل تداوم پدیده گرد و غبار و ناسالم بودن کیفیت هوا تعطیل شد.

براین اساس و با تصمیم فرماندار و رئیس شورای آموزش و پرورش مریوان، تمام مدارس، مهد‌های کودک و آموزشگاه‌های سطح این شهرستان در مناطق شهری و روستایی، روز سه شنبه ۱۶ اردیبهشت تعطیل است.

براساس این گزارش، تصمیم بر تعطیلی مدارس در راستای حفظ سلامت دانش‌آموزان، کودکان و مربیان اتخاذ شده و از عموم شهروندان درخواست می‌شود توصیه‌های بهداشتی را رعایت کرده و از تردد غیرضروری در فضای باز خودداری کنند.

تعطیلی مدارس بانه

بر اساس پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان کردستان مبنی بر تداوم پدیده گرد و غبار و ناسالم بودن کیفیت هوا، و با تصمیم فرماندار و رئیس شورای آموزش و پرورش بانه، تمام مدارس، مهد‌های کودک و آموزشگاه‌های سطح شهرستان بانه در مناطق شهری و روستایی، روز سه‌شنبه در شیفت صبح تعطیل است.

در این گزارش آمده است در صورت تداوم آلودگی تعطیلی شیفت بعدازظهر نیز اطلاع رسانی خواهد شد.

تعطیلی مدارس سقز

گردو غبار، مدارس، مهد‌های کودک و آموزشگاه‌های شهرستان سقز و منطقه زیویه در مناطق شهری و روستایی را هم در نوبت صبح روز سه شنبه صبح تعطیل کرد.

بر اساس این گزارش، آزمون شبه نهایی پایه دوازدهم فردا به قوت خود باقی است و لغو نخواهد شد. /ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار